Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuwe vriend Sylvie Meis reageert op verhalen dat presentatrice alleen op rijke mannen valt

22 nov 2023, 14:08

Vastgoedondernemer Wim Beelen zegt dat hij en zijn nieuwe vriendin Sylvie Meis "gelijkwaardig" zijn. "Ze heeft net als ik echt een eigen business gebouwd", reageert de multimiljonair in het Financieele Dagblad op de verhalen dat de presentatrice alleen maar valt op rijke mannen.

De twee leerden elkaar in de zomer kennen op een terras. "Zij wist niet eens wie ik was", zegt Beelen, die volgens zakenblad Quote een geschat vermogen van 155 miljoen euro heeft. De ontmoeting bleef hem bij. "Ik bleef in de dagen erna erover nadenken. Ik ben vrijgezel… Zij is vrijgezel… Jeetje…."

Beelen en Meis spraken weer af en al na een paar weken kregen ze te maken met de roddelbladen. De ondernemer noemt dat onprettig. "Het liefst wil je elkaar in alle rust leren kennen. Maar door de publiciteit word je gedwongen te versnellen. Je moet ineens aan iedereen uitleggen dat je aan het daten bent. Ook aan je kinderen, aan je ex-vrouw. En iedereen vindt er wat van."

Johan Derksen reageerde onlangs in Vandaag Inside op de nieuwe liefde van Sylvie: "Ze doet alleen haar benen wijd voor een gozer met een gouden pik!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.