Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuwe vlam Yolanthe opnieuw geen stratenmaker

Nieuwe vlam Yolanthe opnieuw geen stratenmaker

12 feb 2020, 18:35

Weekblad Story meldt dat voormalig voetbalvrouw Yolanthe Sneijder Cabau van Kasbergen een nieuwe liefde heeft gevonden. Hoewel de op Ibiza geboren presentatrice en actrice nog niet officieel is gescheiden van Wesley Sneijder, pakt de knappe Yolanthe meteen door. Toevalligerwijs is de nieuwe liefde van Yolanthe een zeer welgestelde man en staat hij met zijn vermogen in de Quote 500. Een stap hogerop, zouden we in voetbaltermen zeggen.

De nieuwe liefde is de 53-jarige Robert van der Wallen. De zakenman verkocht in 2013 zijn zegeltjesbedrijf en behoort inmiddels tot de 'negennullenclub', dit is een groep miljardairs in Nederland. Daarnaast heeft de Brabander ook zitting in de RvC van PSV. De twee kennen elkaar via zus Rebecca Cabau van Kasbergen en haar man, toevallig ook een zeer gefortuneerde man, Marcel Boekhoorn (eigenaar van de HEMA).

De beeldschone Yolanthe was toen zij een relatie kreeg met Wesley Sneijder vaak onderwerp van gesprek bij VI, vooral tijdens het WK van 2010. Johan vond de presentatrice te dominant aanwezig en vroeg zich hardop af of zij ook een relatie met Wesley had gehad als hij timmerman of stratenmaker was geweest. Johan noemde Yolanthe onder andere een 'Gold Digger' en een 'Star Fucker'. Later kwamen 'Yo' en Johan dichterbij elkaar nadat Yolanthe in haar mooiste jurk was langsgekomen op kantoor bij de toenmalig hoofdredacteur van Voetbal International. Volgens Johan hangt de jurk nog altijd bij hem thuis.

Ex Wesley scheen nog niet op de hoogte te zijn van de nieuwe relatie van Yolanthe. De twee zijn in gemeenschap van goederen getrouwd en kregen samen zoontje Xess Xava (4). De scheiding levert Yolanthe de helft van het vermogen van Wesley op en dit wordt geschat op 19 miljoen euro. Ervaringsdeskundige Johan noemde trouwen eerder al de grootste vorm van kapitaalsvernietiging (zie video hieronder).

VIDEO - Johan over scheiding Wes en Yo: 'Trouwen is kapitaalsvernietiging'

Johan over scheiding Wes en Yolanthe: 'Trouwen is kapitaalsvernietiging'
4:41
Johan over scheiding Wes en Yolanthe: 'Trouwen is kapitaalsvernietiging'

VIDEO - Yolanthe komt in mooiste jurk langs bij Johan op kantoor

VIDEO - Johan reageert tegenover Yolanthe op uitspraken 'Gold Digger en 'Star Fucker'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.