Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuwe trainer Bayern neemt maatregelen

Nieuwe trainer Bayern neemt maatregelen

6 nov 2019, 19:34

Hansi Flick, die de afgelopen zondag ontslagen trainer Niko Kovac voorlopig is opgevolgd bij Bayern München, heeft meteen maatregelen genomen. Bij zijn eerste wedstrijd, dinsdag in de Champions League tegen Olympiakos, heeft hij de Braziliaanse sterspelers Philippe Coutinho en Thiago gepasseerd.

Ook Jérôme Boateng is uit het basiselftal verdwenen. De verdediger kreeg het afgelopen weekeinde de rode kaart in het duel met Eintracht Frankfurt. Flick kan hem derhalve het komende weekeinde in de topper in de Bundesliga tegen Borussia Dortmund ook niet opstellen.

Javi Martínez, Leon Goretzka en Kingsley Coman zijn, vergeleken met afgelopen weekeinde, 'nieuw' in het elftal. Bayern verloor met 5-1 van Frankfurt. Een dag later werd Kovac ontslagen.

Bayern München leidt riant in de groep B van de Champions League, met negen punten uit drie duels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.