Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuwe stadion Feyenoord krijgt schuifdak

Nieuwe stadion Feyenoord krijgt schuifdak

17 juni 2019, 23:25

Het nieuwe stadion van Feyenoord krijgt een schuifdak. Dat heeft de architect van het nieuwe stadion, David Gianotten, vanavond bekend gemaakt in De Kuip, meldt het AD. Eerder werd er nog gesproken over een regenscherm, maar nu is er gekozen voor een vast, schuivend dak.

'Akoestisch heeft een vast dak veel meer waarde,' stelt architect Gianotten. De kosten van het nieuwe stadion blijven 365 miljoen euro. Het nieuwe stadion krijgt ook een spelerstunnel, net als in De Kuip: 'Dat systeem nemen we over uit het huidige stadion.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.