Terug

Volg Vandaag Inside

'Nieuwe maatregel is profvoetbal zonder publiek'

'Nieuwe maatregel is profvoetbal zonder publiek'

28 sep 2020, 16:33

Er wordt geen publiek meer toegestaan bij het voetbal. Dat maakt het kabinet maandagavond bekend tijdens een speciale persconferentie, melden ingewijden volgens het AD.

Een andere maatregel is dat de horeca in het hele land om 22.00 uur de deuren gaat sluiten. De norm voor gezelschappen bij mensen thuis wordt teruggebracht naar vier personen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend.

Casper van Eijck vertelde vrijdag in Veronica Inside over zijn plan om vollere stadions TE realiseren. Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.