Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuwe look voor Bas Nijhuis? ‘Ik twijfel nog…’

30 juni 2023, 11:40

Het heeft er alle schijn van dat we Bas Nijhuis binnenkort de voetbalvelden zien betreden in een compleet nieuwe look. De scheidsrechter liep deze week René Karst tegen het lijf, en lijkt geïnspireerd geraakt door het uiterlijke voorkomen van de Liever Te Dik In De Kist-zanger.

René Karst staat bekend om zijn opvallende groene bril, en ook Bas lijkt wel iets te zien in zo’n blits montuurtje. Op Instagram deelt de goedlachse arbiter een selfie, waarop hij de gekleurde bril van Karst draagt. “Ik twijfel nog…”, schrijft hij bij het kiekje.

Of we Bas vanaf komend seizoen zijn wedstrijden mét groen montuur zien fluiten, is bij onze redactie nog niet bekend.

Er blijkt een mooi verhaal te zitten achter de opvallende bril van René Karst, zo vertelde de zanger onlangs aan tafel bij Marcel & Gijs. Bekijk de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.