Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuwe 'kutkeeper' was aanleiding tot ontslag Eric Meijers bij Spakenburg

Nieuwe 'kutkeeper' was aanleiding tot ontslag Eric Meijers bij Spakenburg

20 dec 2021, 14:57

Dat Eric Meijers en keepers niet altijd hand in hand gaan, was reeds bekend. Waar eerder bij Achilles'29 keeper Robbert te Loeke (beter bekend als kutkeeper) het moest ontgelden, struikelde de coach bij SV Spakenburg opnieuw over een keepersprobleem. In gesprek met RTV Utrecht gaat de trainer in op zijn ontslag bij de tweede divisionist.

Daarin zegt Meijers dat hij al vanaf de voorbereiding op het huidige seizoen botste met keeperstrainer Remco van Lopik. De twee trainers zouden maar niet op één lijn kunnen komen over de eerste keeper. Meijers koos steevast voor routinier Leon ter Wielen, terwijl Van Lopik liever nieuw talent de kans zou geven. 'Ik had in de derde week van augustus keeperstrainer Remco van Lopik weg moeten sturen. Ik had moeten zeggen: hij eruit of ik eruit. Ik heb er spijt van dat ik dat niet heb gedaan', aldus Meijers over een nieuwe kutkeeper.

'Ik voelde vanaf dag één dit seizoen totaal geen vertrouwen. Het voelde als een dolk in mijn rug. Ik was bezig met het proces, maar ik werd afgerekend op de resultaten. Ik vind dat ik meer krediet had verdiend', besluit de kutkeeper-trainer.

Afgelopen zomer verbaasde, de inmiddels weer werkloze Meijers, zich nog over het feit dat hij geen belletje kreeg van de KNVB voor de functie van bondscoach. Bekijk het fragment hieronder terug!

'Kutkeeper-trainer' Eric Meijers heeft nieuwe club!
4:52
'Kutkeeper-trainer' Eric Meijers heeft nieuwe club!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.