Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuwe coronagevallen binnen spelersgroep, AZ overlegt met UEFA

Nieuwe coronagevallen binnen spelersgroep, AZ overlegt met UEFA

20 okt 2020, 15:06

Binnen de spelersgroep van AZ zijn nieuwe besmettingen met het coronavirus vastgesteld. Het is nog niet duidelijk om hoeveel voetballers het gaat. Er wordt een inventarisatie gemaakt.

Vrijdag waren er al negen gevallen van corona bij AZ. Het ging toen om zes spelers (van wie vier uit de A-selectie) en drie werknemers.

AZ speelt donderdag in de Europa League de uitwedstrijd tegen Napoli. Of die wedstrijd gespeeld kan worden, is nog de vraag. 'AZ staat in nauw overleg met de KNVB, GGD en UEFA', melden de Alkmaarders.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.