Terug

Volg Vandaag Inside

'Nieuwe club meldt zich voor Blind na contractontbinding bij Ajax'

'Nieuwe club meldt zich voor Blind na contractontbinding bij Ajax'

27 dec 2022, 16:05

Daley Blind heeft de clubs voor het uitkiezen, zo schrijft De Telegraaf. Vorige week werd al bekend dat Antwerp verregaande interesse in de linksback heeft. Nu heeft Real Sociedad zich ook gemeld voor de oud-Ajacied.

Blind zou gecharmeerd zijn van de interesse uit België, maar Sociedad lijkt vooralsnog koploper in de race om de Oranje-international. Ook financieel gezien is de Spaanse club een betere optie voor Blind. Ook uit de MLS is er interesse voor Blind. de Amerikaanse clubs trekken graag ervaren spelers aan, zoals Blind.

De verdediger werd opgeleid bij Ajax en debuteerde eind 2008 in de hoofdmacht. Na een verhuurperiode bij FC Groningen in het seizoen 2009-2010 veroverde hij met Ajax vier landstitels op rij. Blind verhuisde in de zomer van 2014 naar Manchester United, maar keerde vier jaar later terug in Amsterdam. De verdediger werd in zijn tweede periode bij Ajax drie keer kampioen en won twee keer de KNVB-beker. Blind was een belangrijke schakel in het elftal dat in 2019 bijna de finale van de Champions League bereikte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.