Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuwe aanklacht van verkrachting tegen City-speler Mendy

Nieuwe aanklacht van verkrachting tegen City-speler Mendy

22 dec 2021, 13:28

Tegen de Franse voetballer Benjamin Mendy is een nieuwe aanklacht van verkrachting ingediend. Dat hoorde de speler van Manchester City toen hij woensdag werd voorgeleid voor een rechtbank in het Engelse Chester. Mendy zit al sinds augustus in voorlopige hechtenis en wordt nu zeven keer aangeklaagd wegens verkrachting en een keer wegens aanranding.

De feiten dateren van een periode tussen oktober 2020 en augustus van dit jaar, net voor hij werd aangehouden. De rechtbank stelde woensdag de behandeling van de zaak, die gepland stond voor 24 januari, voor onbepaalde tijd uit. Tegelijk met Mendy verscheen ook een andere man, Louis Saha Matturie, voor de rechtbank van Chester. De band tussen hem en Mendy bleef onduidelijk, maar ook hij wordt verdacht van verkrachtingen en aanranding.

Mendy werd met Frankrijk in 2018 wereldkampioen. Hij werd het jaar ervoor al door Manchester City voor zo'n 60 miljoen euro overgenomen van AS Monaco. De 27-jarige verdediger heeft nog een contract voor anderhalf jaar bij City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.