Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuw in de VI-webshop: mokken en mondkapjes

Nieuw in de VI-webshop: mokken en mondkapjes

27 nov 2020, 22:45

De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent natuurlijk dat stad en land weer afgezocht moet worden naar de perfecte Kerst- en Sinterklaascadeaus. Om het je wat makkelijker te maken, is de webshop van Veronica Inside weer aangevuld met prachtige producten.

Zo staan sinds vanavond de nieuwe VI-mokken op de webshop: ideaal voor een heerlijke kop warme chocomel met slagroom tijdens de koude winterdagen. Lekker man! Nog handiger zijn misschien wel de nieuwe mondkapjes met de enige echte snor van Johan als bedrukking. Wie wil die nou niet?!

Uiteraard vind je nog steeds de onderbroeken en badjassen in de shop. Ook die doen het fantastisch als Kerstcadeau.

Koop ze nu in onze webshop.

Johan verrast door nieuwe Johan Derksen-mondkapjes: ‘Het wordt steeds gekker’

Johan verrast door publiek met Johan Derksen-mondkapjes
1:54
Johan verrast door publiek met Johan Derksen-mondkapjes

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.