Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuw album Danny Vera in vier weken goud

Nieuw album Danny Vera in vier weken goud

18 dec 2020, 18:21

Het nieuwe album The New Now van Danny Vera heeft binnen vier weken de gouden status bereikt. Er zijn in een maand tijd meer dan 20.000 exemplaren van zijn nieuwe album verkocht, maakte zijn management vrijdag bekend.

Het is de tweede mijlpaal die Danny Vera deze maand behaald. Eerder werd al bekendgemaakt dat de zanger op de eerste plek staat in de Top 2000, met zijn instant evergreen Roller Coaster.

Danny staat erom bekend dat hij niet van wedstrijden, prijzen, oorkondes en lintjes houdt. Muziek is geen wedstrijd, is zijn motto. 'Ik heb liever dat ze een prijs uitreiken aan degene die de beste bejaardenverzorger is.' Maar hij is wel blij met zijn gouden status, voegt hij daar aan toe.

Danny Vera speelt 'Roller Coaster', de nieuwe nummer 1 in Top 2000

Danny Vera speelt 'Roller Coaster', de nieuwe nummer 1 in Top...
2:38
Danny Vera speelt 'Roller Coaster', de nieuwe nummer 1 in Top...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.