Terug

Volg Vandaag Inside

Lovende woorden voor Frenkie na prachtige pass op Memphis: 'Dit is net Xavi'

Lovende woorden voor Frenkie na prachtige pass op Memphis: 'Dit is net Xavi'

27 nov 2021, 22:04

Memphis Depay mistte zaterdagavond een enorm grote kans op bezoek bij Villarreal. De aanvaller kreeg een prachtige bal van Frenkie de Jong, maar schoot oog-in-oog met doelman Gerónimo Rulli naast. Ziggo Sport-analist Jan van Halst genoot van het spel van Barça en met name van de pass van De Jong. Het duel eindigde in een 1-3 overwinning voor de ploeg van trainer Xavi.

'Dit is wat Xavi wil. Driehoekjes, één keer raken. Na deze aanval zag je Xavi ook heel blij langs de lijn. Dit is het Barcelona van enkele jaren geleden. Ik dacht: Wauw. Dit is net Xavi, deze pass', zei Van Halst in de studio van Ziggo Sport.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.