Terug

Volg Vandaag Inside

Niet Rutte bij Vandaag Inside, maar tafelplakker bij Beau verkozen tot TV Moment van het Jaar

Niet Rutte bij Vandaag Inside, maar tafelplakker bij Beau verkozen tot TV Moment van het Jaar

1 sep 2023, 23:07

De uitzending waarin een klimaatactivist zich vastlijmde aan de talkshowtafel van het programma Jinek, is gekozen tot TV Moment van het Jaar. Dat maakte mediaspecialist Tina Nijkamp vrijdagavond bekend in de RTL 4-talkshow Humberto.

Klimaatactivist Jelle de Graaf klom live op televisie op tafel en lijmde zichzelf vervolgens met zijn handen vast. "Ik ga het hier hebben over het klimaat en de ecologische crisis", zei de klimaatactivist nadat hij vast zat aan de tafel. De uitzending werd door Beau van Erven Dorens gepresenteerd. Hij verving destijds Eva Jinek omdat zij corona had.

Andere kanshebbers voor het TV Moment van het Jaar 2022/2023 waren het interview van Tom Egbers in de talkshow Khalid & Sophie, het gesprek van minister-president Mark Rutte in Vandaag Inside, de excentrieke tantradans van Walter en zijn twee vrouwelijke gasten in het programma B&B Vol Liefde en de vals zingende songfestivalkandidaten Mia en Dion.

Bij de vorige editie werd de BOOS-reportage over de misstanden rond The Voice of Holland verkozen tot het TV Moment van het Jaar. De selectie voor het moment is gekozen door een jury onder leiding van mediadeskundige Tina Nijkamp. Ook Siebren Hazelhoff Roelfzema (oprichter Streamwijzer) en Richard Otto (uitgever vakmediaplatform Spreekbuis.nl) maken deel uit van de selectiecommissie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.