Terug

Volg Vandaag Inside

NIET NORMAAL! Jochie houdt geblinddoekt bal hoog terwijl hij touwtje springt

NIET NORMAAL! Jochie houdt geblinddoekt bal hoog terwijl hij touwtje springt

21 mei 2020, 20:28

Geblinddoekt een bal hoog houden is voor de meesten onder ons al een onmogelijke opgave, maar dan ook nog eens tegelijkertijd touwtje springen klinkt helemaal onmogelijk. Dit kleine uitslovertje doet het gewoon!

Barcelona deelt de bijzondere video via haar twitterkanaal. Of de talentvolle tovenaar voetbalt in de jeugdopleiding van de Catalaanse club is niet bekend. Zo niet, dan zou de club niet lang moeten twijfelen om dit ventje in te lijven en nauwlettend in de gaten te houden. Wat een techniek!

Misschien dat het talentje binnen nu en een paar jaar die andere tovenaar Messi kan vervangen. Johan vindt namelijk dat Messi inmiddels een beetje passé is.

VIDEO - Johan vindt Messi passé; Jan weet niet wat hij hoort!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.