Terug

Volg Vandaag Inside

'Niet geven van rode kaart aan Martinez vind ik echt schandelijk'

'Niet geven van rode kaart aan Martinez vind ik echt schandelijk'

28 feb 2021, 21:55

Bij de stand van 1-0 tijdens PSV-Ajax stapte Lisandro Martinez op de voet van Zahavi, die op de grond zat en de bal wegtrapte nadat Ajax een vrije trap kreeg toegewezen. Jan van Halst vindt het onbegrijpelijk dat Martinez geen rood kreeg, vertelt hij bij Rondo.

'Het moment van de wedstrijd was toch het niet geven van rode kaart aan Martinez. Dat vind ik echt schandelijk. Hij gaat echt vol op z'n poot staan,' aldus Van Halst.

Van Basten is het daar niet mee eens: 'Die jongen (Zahavi, red.) moet heel die bal niet aanraken. En het is ook weer niet van dien aard dat je zegt: 'Een rooie kaart.' Dat vind ik echt too much. Want dit is een gevolg van dat hij begint, die Zahavi.'

Scheidsrechtersbaas Dick van Egmond gaf bij ESPN aan dat Martinez, net als Zahavi, geel had moeten krijgen: 'Dit is tegenwoordig geel, als het geen stampen op die voet is. Makkelie heeft het niet gezien en de VAR kan voor een gele kaar niet ingrijpen, maar geel was hier zeker op z'n plaats geweest.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.