Terug

Volg Vandaag Inside

'Niet alleen sterke opinie, maar ook humor en zelfspot maken Vandaag Inside en De Oranjewinter uniek'

'Niet alleen sterke opinie, maar ook humor en zelfspot maken Vandaag Inside en De Oranjewinter uniek'

18 jan 2024, 13:16

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp beantwoordt in Veronica Superguide iedere week drie vragen over televisie. In de nieuwste editie heeft ze lovende woorden over voor Vandaag Inside en De Oranjewinter.

"Wat de goede kijkcijfers van De Oranjewinter duidelijk hebben gemaakt, is dat Nederland wel een beetje genoeg heeft van de reguliere talkshows," begint Nijkamp. "Die scoren maar de helft van Vandaag Inside en De Oranjewinter."

"De traditionele line-up met het nieuws van de dag, een entertainment-onderwerp en eventueel nog een artiest is misschien gewoon te ouderwets geworden," concludeert de kijkcijferexpert. "Ik denk dat dat komt omdat we anno 2024 de hele dag al alle nieuwssites hebben bezocht, en op die manier al best veel achtergrondverhalen van de actualiteit hebben gelezen."

"Wat De Oranjewinter en Vandaag Inside zo uniek maken is niet alleen de sterke opinie van de gasten, maar ook dat er soms keihard gelachen kan worden en er veel zelfspot in zit. Eigenschappen die de andere talkshows minder hebben."

"Vooral Op1 is echt alleen maar heel serieus. SBS6 weet dat ze goud in handen hebben en dus zal de talkshow om 21.30 uur voorlopig nog wel bestaan," besluit Nijkamp.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.