Terug

Volg Vandaag Inside

‘Niet Ajax maar Feyenoord heeft beste papieren voor Graham Potter'

30 apr 2024, 16:54

Graham Potter wordt genoemd als mogelijke kandidaat voor het trainerschap van Feyenoord. De Engelse trainer was eerder al in gesprek met Ajax om volgend seizoen het stokje van John van ’t Schip over te nemen, maar nu wordt Potter ook genoemd als opvolger van Arne Slot, zo meldt sportjournalist Marcel van der Kraan in een video-item van De Telegraaf.

Volgens Van der Kraan heeft Feyenoord echter de betere papieren: "Er is denk ik een grotere kans dat hij naar Feyenoord gaat dan naar Ajax, want Feyenoord staat er veel beter voor, veel georganiseerder. Potter heeft zijn bedenkingen over Ajax, omdat de club daar momenteel niet de goede organisatie heeft staan."

Na een eerder mislukt avontuur in de Premier League wil de Engelse trainer nu een stabiele club: "Potter komt bij Chelsea vandaan, dat is niet goed gegaan. Dus de volgende stap moet bij een club zijn die helemaal top is in zijn ogen. En dat is Feyenoord wel."

Van der Kraan noemt tot slot nog een andere bekende naam als een topkandidaat voor de Feyenoord-functie, oud-assistent-trainer Marino Pusic: "Hij ligt goed bij de spelers, is een peoplemanager, deed het goed in de Champions League met Shakhtar Donetsk, dus er zijn heel veel redenen voor Feyenoord om met hem in zee te gaan."

Maandag gaf Johan Derksen in Vandaag Inside aan dat hij ervan overtuigd is dat Arne Slot het goed zal doen als hoofdtrainer van Liverpool. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.