Terug

Volg Vandaag Inside

'Nicolai Jørgensen kan mogelijk terugkeren in de Eredivisie'

'Nicolai Jørgensen kan mogelijk terugkeren in de Eredivisie'

25 juli 2022, 23:22

Nicolai Jørgensen kan mogelijk terugkeren in de Eredivisie. Volgens de informatie van het Deense Bold houdt Vitesse de situatie van de spits in de gaten.

Jørgensen laat weten bekend te zijn met de interesse van de Arnhemse club: "Ik heb er een beetje over gehoord, maar ik moet er 100 procent zeker van zijn dat de volgende stap een goede is."

"Het zou een optie kunnen zijn, maar maar tot nu toe heeft het nog niet tot iets geleid," vervolgt de voormalig spits van Feyenoord, die transfervrij is nadat zijn contract bij Kopenhagen niet werd verlengd.

"We zijn met het gezin in korte tijd drie keer verhuisd, dus ik zou graag ergens heen gaan waar ik wat stabiliteit kan krijgen en waar ik iets meer dan een half jaar tot een heel jaar kan blijven," concludeert Jørgensen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.