Terug

Volg Vandaag Inside

Nicol Kremers reageert op pikante uitspraak Johan Derksen: 'Ik heb er dus een fan bij'

25 mrt 2023, 00:00

Nicol Kremers heeft gereageerd op de pikante uitspraak van Johan Derksen, die namelijk het volgende in Vandaag Inside zei over haar OnlyFans-avontuur: "Nou, ik wil vanavond nog wel even hatseflatsen", zei Johan in de video hierboven.

"Wat is dat... Only Friends?", reageerde Johan, die het sensuele platform OnlyFans niet kent. "Dat is... Ja... niet porno maar wel gewoon seksuele plaatjes en dingetjes", legde René vervolgens uit. "Nou, ik wil vanavond nog wel even hatseflatsen", grapte Johan.

In een interview met Powned reageert Nicol als volgt op de uitspraak van Johan: "Dat hoorde ik inderdaad voorbij komen in de wandelgangen. Ik heb er dus een fan bij", vervolgens vraagt de verslaggever of Nicol 'zou willen hatseflatsen met Johan Derksen'. "Nee absoluut niet, hou eens op jongen. Daar ga ik geen antwoord op geven", aldus Nicol.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.