Terug

Volg Vandaag Inside

Nicol Kremers, ex van Peter Gillis, start nieuw avontuur op OnlyFans

Nicol Kremers, ex van Peter Gillis, start nieuw avontuur op OnlyFans

24 mrt 2023, 09:47

Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, is een nieuw avontuur gestart op OnlyFans. Dat heeft ze laten weten in een inmiddels verwijderd bericht op Instagram.

Bij een foto van zichzelf schreef Nicol: "Hej lieve fans! Ik heb er lang en goed over nagedacht! Maar na een bewogen periode is dit het juiste moment om hier mee een nieuw avontuur te starten! Volg me vanaf nu ook op OnlyFans."

Vorige maand werd bekend dat Nicol en Peter Gillis niet meer samen zijn: "In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan," schreef Gillis toen op Instagram.

Bekijk in de video hieronder hoe de mannen van Vandaag Inside reageerden op de overstap van Nicol naar OnlyFans.

Nicol Kremers, ex van Peter Gillis, op OnlyFans: 'Een beetje treurig'
0:36
Nicol Kremers, ex van Peter Gillis, op OnlyFans: 'Een beetje treurig'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.