Terug

Volg Vandaag Inside

Nicky van der Gijp reageert op seksuele voorlichting van vader René

Nicky van der Gijp reageert op seksuele voorlichting van vader René

28 mrt 2023, 13:00

Nicky van der Gijp heeft op Twitter kort gereageerd op uitspraken die zijn vader René maandagavond deed bij Vandaag Inside. René deed een boekje open over de seksuele voorlichting die hij heeft gegeven aan zijn zoon.

Sam, Johan en René bespraken maandag samen met Job Knoester en Roxane Knetemann de Week van de Lentekriebels. René vertelde daarbij dat hij zijn zoon weleens seksuele voorlichting heeft gegeven: "Ik heb mijn zoon wel verteld: Met vingeren is drie vingers wel genoeg! Drie moet kunnen, maar meer moet je niet doen," zei hij lachend.

Nicky van der Gijp plaatst op Twitter een korte reactie: "Ik ontken noch bevestig..."

Bekijk hieronder hoe René bij Vandaag Inside vertelde over de seksuele voorlichting.

René gaf zoon seksuele voorlichting: 'Drie vingers zijn wel genoeg!'
1:53
René gaf zoon seksuele voorlichting: 'Drie vingers zijn wel genoeg!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.