Terug

Volg Vandaag Inside

Nicky van der Gijp over vader René: 'Het overlijden van mijn moeder heeft onze band veranderd'

Nicky van der Gijp over vader René: 'Het overlijden van mijn moeder heeft onze band veranderd'

6 feb 2023, 19:08

Nicky van der Gijp heeft in gesprek met Story verteld over de band met zijn vader René en zijn vrouw Minouche, nadat in 2016 zijn moeder Daniëlle onverwachts overleed.

"Het overlijden van mijn moeder heeft onze band wel veranderd," vertelt Nicky over René. "We zijn veel closer geworden. Voor hem is er veel veranderd, maar voor mij ook. Hij is geen typische vader die zegt: Je moet dit of dat doen of ga even huiswerk maken. Nee, we zijn beste vrienden. Fantastisch. We hebben het vaak over mijn moeder. Bijna dagelijks, dat zijn leuke en mooie herinneringen. Ik denk dat mijn moeder erg trots op me was geweest."

Ook zijn band met Minouche, de vrouw van René, en haar kinderen is erg goed: "De band met haar is fantastisch," aldus Nicky over Minouche. "Ze is bij mijn vader ingetrokken en ik woon met haar zoon Sem (21) in haar huis in Dordrecht. Sem is een van mijn beste vrienden. We zitten in dezelfde vriendengroep en daarnaast voetballen we ook nog in hetzelfde team. Dus dat gaat top. Ik had geen betere vrouw voor mijn vader kunnen wensen. Fay (17), de dochter van Minouche, beschouw ik als mijn zusje."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.