Terug

Volg Vandaag Inside

Nicky van der Gijp: 'Ik beschouw Jan Boskamp als mijn tweede opa'

Nicky van der Gijp: 'Ik beschouw Jan Boskamp als mijn tweede opa'

15 aug 2023, 12:17

Nicky van der Gijp, de zoon van René, heeft in gesprek met Veronica Superguide mooie woorden over voor Jan Boskamp.

"Jan vindt het een beetje ongemakkelijk om te horen, maar ik beschouw hem als mijn tweede opa," aldus Nicky. "Toen mijn moeder overleed nam Jan me mee naar de thuiswedstrijden van Feyenoord en dat is-ie sindsdien blijven doen."

"Het is niet zo dat Jan en ik in De Kuip veel over het overlijden van mijn moeder spraken, hoor. Maar ik denk dat we in die zin wel op elkaar lijken, voetbal is onze uitlaatklep. Jan had dat snel in de gaten. Hij heeft zelf in zijn leven ook het nodige meegemaakt, maar komt toch altijd weer terug bij Feyenoord."

Nicky ontmoette Jan ooit achter de schermen bij een voorloper van Vandaag Inside: "Omdat ik wel eens met mijn vader mee naar de uitzendingen ging. Het klikte meteen omdat we beiden voor Feyenoord zijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.