Terug

Volg Vandaag Inside

'Nick Kyrgios aangeklaagd voor mishandeling ex-vriendin'

'Nick Kyrgios aangeklaagd voor mishandeling ex-vriendin'

5 juli 2022, 14:39

De Australische tennisser Nick Kyrgios moet volgende maand voor de rechter verschijnen, aldus de The Canberra Times. De nummer 40 van de wereld, inmiddels kwartfinalist op Wimbledon, is aangeklaagd voor de mishandeling van zijn ex-vriendin.

"We kunnen bevestigen dat een 27-jarige man op 2 augustus voor de rechter moet verschijnen in verband met één aanklacht van mishandeling na een incident in december 2021", meldde de politie.

Volgens advocaat Jason Moffett is Kyrgios op de hoogte van de aanklacht. "De aard van de beschuldiging is ernstig en de heer Kyrgios neemt de beschuldiging zeer serieus. Aangezien de zaak onder de rechter is, heeft hij op dit moment geen commentaar, maar te zijner tijd zullen we een persbericht uitbrengen."

De 27 jaar oude Kyrgios, die het woensdag in de kwartfinales opneemt tegen de Chileen Cristian Garin, kan een celstraf van maximaal twee jaar krijgen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.