Terug

Volg Vandaag Inside

Nick & Simon bevestigen soloplannen na geruchten over breuk

Nick & Simon bevestigen soloplannen na geruchten over breuk

3 aug 2022, 12:35

Nick Schilder en Simon Keizer gaan los van elkaar muziek maken. Beide zangers hebben "soloplannen" voor het vervolg van hun carrière, laat hun management woensdag weten in reactie op geruchten over een mogelijke breuk tussen de twee.

"Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon", luidt de verklaring. Verder wil het management nog niets kwijt over de mogelijke breuk en verwijst het door naar de uitzending van Jinek op 29 augustus waarin de zangers "meer vertellen over hun plannen"."Momenteel genieten zij beiden met hun gezinnen van een welverdiende vakantie."

Het nieuws heeft vooralsnog geen gevolgen voor de agenda van Nick & Simon. "Festivaloptredens, nieuwe singles, televisieprogramma's en het tweede deel van de succesvolle Nick & Simon & Garfunkel Theatertour staan voor na de zomervakantie op de agenda."

Nick & Simon brachten in 2006 als duo hun eerste singles en album uit. De Volendammers zijn onder meer bekend van hun nummers Kijk Omhoog, Pak Maar M'n Hand en Rosanne. Ook treden ze geregeld op in televisieprogramma's en maken ze sinds 2021 deel uit van de supergroep The Streamers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.