Terug

Volg Vandaag Inside

‘Neymar wil weg bij PSG en hoopt een terugkeer bij FC Barcelona’

‘Neymar wil weg bij PSG en hoopt een terugkeer bij FC Barcelona’

7 aug 2023, 19:25

Volgens het management van Neymar wil de Braziliaanse wereldster komend seizoen terugkeren naar FC Barcelona. Zijn mogelijke vertrek komt mede door de moeizame band met de supporters van de club, zo meldt het Franse l'Équipe.

Volgens het medium heeft Neymar tijdens het trainingskamp van PSG zijn familie en zaakwaarnemer Pini Zahavi op de hoogte gebracht dat hij de Franse hoofdstad wil verlaten. Naar verluidt is een van de redenen dat Neymar doelt op een transfer, de moeizame band met de supporters van de club. Zo zochten een groep ultras hem eerder dit jaar bij zijn huis op. De Braziliaan zou van mening zijn dat PSG er te weinig aan doet om zijn spelers te beschermen.

Neymar werd zes jaar geleden voor een recordbedrag van 222 miljoen euro overgenomen van FC Barcelona en hij zou nu niets liever willen dan terugkeren naar Catalonië. Dat de aanvaller momenteel nog over een vierjarig contract bij PSG beschikt, lijkt een rentree op dit moment nog onmogelijk te maken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.