Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar voedt geruchten: 'Volgend seizoen weer samenspelen met Messi'

Neymar voedt geruchten: 'Volgend seizoen weer samenspelen met Messi'

3 dec 2020, 12:50

Neymar deed woensdagavond een opvallende uitspraak na afloop van het Champions League-duel tussen Manchester United en PSG. De aanvaller voedt de geruchten over een mogelijke terugkeer bij FC Barcelona - of juist het vertrek van Lionel Messi bij de Catalanen - door aan te geven volgend seizoen weer met Messi te willen samenspelen.

'Ik wil weer met Messi spelen. Dat is wat ik het allerliefst doe. Ik wil weer genieten van met hem op het veld te staan. We moeten dat volgend seizoen zeker gaan doen', zegt Neymar in gesprek met ESPN.

Neymar speelde tussen 2013 en 2017 bij FC Barcelona. De vleugelspits vormde jarenlang een succesvolle voorhoede met Lionel Messi en Luis Suárez. Na twee landstitels en winst van de Champions League en het WK voor clubs besloot de Braziliaan om over te stappen naar PSG. Vorig jaar probeerde Barcelona om de duurste voetballer ter wereld terug te halen, maar de deal ketste af.

Messi wilde afgelopen zomer na een teleurstellend seizoen, waarin Barcelona geen prijs pakte, de club na jarenlange trouwe dienst graag verlaten. Toen het er echt om ging bleek dat er een bepaalde clausule was opgenomen dat belangstellende clubs een niet te betalen megabedrag zouden moeten betalen. Een teleurgestelde Messi besloot daardoor te blijven en zijn nog één jaar lopende contract uit te dienen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.