Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar vlucht naar Brazilië

Neymar vlucht naar Brazilië

20 mrt 2020, 10:20

Neymar is teruggekeerd naar zijn vaderland vanwege het coronavirus. Volgens het sportplatform Globoesporte is Neymar eerst enige dagen in Mangaratiba, in de deelstaat Rio de Janeiro, om daarna door te reizen naar de regio rond São Paulo waar hij vandaan komt. Het management van de aanvaller van Paris Saint-Germain bevestigde alleen dat Neymar in Brazilië is.

De bedoeling van de reis naar zijn vaderland is Neymar vanwege het coronavirus te isoleren en weg te houden van fans. Neymar blijft gewoon in training. Vorige week hielp hij zijn club PSG nog naar de kwartfinales van de Champions League met een sterk optreden tegen Borussia Dortmund. Sinds dinsdag geldt in Frankrijk min of meer een straatverbod. Neymar had de fans in de Franse hoofdstad eerder op sociale media opgeroepen zich daaraan te houden. Ook zijn ploeg- en landgenoot Thiago Silva blijkt inmiddels naar Brazilië te zijn afgereisd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.