Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar viert komst van Messi naar PSG: 'Weer samen!'

Neymar viert komst van Messi naar PSG: 'Weer samen!'

10 aug 2021, 16:15

Neymar viert op sociale media dat hij weer met Lionel Messi mag voetballen. De Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain deelt via Instagram oude beelden van zichzelf met Messi en schrijft daarbij: 'Weer samen'.

Neymar speelde tussen 2013 en 2017 samen met Messi bij Barcelona, met Luis Suárez aan hun zijde. Vervolgens vertrok hij voor 222 miljoen euro naar PSG. Messi en Neymar gaan in Parijs de voorhoede met Kylian Mbappé vormen.

De 34-jarige Messi is transfervrij. Barcelona kan hem niet meer betalen. Hij is inmiddels in Parijs geland en zal na een medische keuring zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen zetten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.