Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar verlost van coronavirus: terug op trainingsveld PSG

Neymar verlost van coronavirus: terug op trainingsveld PSG

11 sep 2020, 18:13

Neymar mag de training hervatten bij PSG. Hij is verlost van het coronavirus, liet de voetballer weten via Twitter. 'Ik ben weer gaan trainen, super blij.'

Neymar was een van de zeven spelers van PSG die deze maand positief testte op Covid-19. Hij ging volgens de protocollen in quarantaine. Ook de Franse aanvaller Kylian Mbappé heeft corona.

Zonder het duo en de vijf andere positie geteste spelers verloor kampioen PSG donderdag zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Ligue 1 met 1-0 van Lens.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.