Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar reageert ludiek op kritiek over gewicht: 'Was maatje L'

Neymar reageert ludiek op kritiek over gewicht: 'Was maatje L'

3 sep 2021, 13:23

Neymar heeft via Instagram Stories gereageerd op critici die hem te zwaar vonden. De Braziliaan won gisteren het WK-kwalificatieduel tegen Chili en kwam naderhand via social media terug op zijn gewicht.

In een reactie op Instagram post de PSG-vedette een wedstrijdfoto met daarvoor de volgende ludieke tekst: 'Het shirt dat ik droeg was maatje L. Verder is mijn gewicht prima in orde. Voor de volgende wedstrijd vraag ik maatje M'. Hiermee pareert de Braziliaanse ster de aanhoudende kritiek over zijn gewicht met humor.

Neymar speelde de volle 90 minuten in de gewonnen wedstrijd tegen Chili. Door een doelpunt van Ribeiro blijven de Brazilianen ongeslagen met 21 punten uit 7 wedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.