Terug

Volg Vandaag Inside

'Neymar praat met Juventus'

'Neymar praat met Juventus'

18 juli 2019, 14:30

Neymar wil vertrekken bij PSG en oud-werkgever FC Barcelona leek de volgende bestemming van de Braziliaan. Toch lijkt een terugkeer naar Spanje verder weg dan ooit.

Paris Saint-Germain liet maandag weten bereid te zijn om mee te willen werken aan het vertrek van Neymar. Neymar sr. nam het heft in eigen handen en besloot zijn zoon bij verschillende topclubs aan te bieden, meldt RAI Sport.

Volgens de Italiaanse bron zou Juventus geïnteresseerd zijn en zal er spoedig een ontmoeting plaatsvinden tussen Neymar sr. en Fabio Paratici, sportief directeur van De Oude Dame.

Maurizio Sarri zou Cristiano Ronaldo willen verplaatsen naar het centrum van de aanval, waardoor er op links een plekje vrij komt.

Juventus is actief op de transfermarkt en haalde Aaron Ramsey, Adrien Rabiot, Gianluigi Buffon en Matthijs de Ligt al naar Turijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.