Terug

Volg Vandaag Inside

'Neymar over terugkeer naar Barca: Ja, ja en nog eens ja'

'Neymar over terugkeer naar Barca: Ja, ja en nog eens ja'

21 mrt 2020, 13:00

'sí, sí y sí', staat groots op de voorpagina van de Catalaanse sportkrant Sport. Het zou volgens de krant het antwoord van Neymar zijn op de vraag of hij terugkeert naar zijn oude liefde FC Barcelona.

Ondanks dat de Braziliaan nog onder contract staat bij PSG zou hij naar verluidt zijn jawoord al hebben gegeven aan de Catalanen. De reünie tussen club en speler moet aankomende zomer plaatsvinden.

Voorafgaand aan dit seizoen wilde de sterspeler van PSG ook al terug naar Barcelona, maar daar staken de Parijzenaren een stokje voor. Sport meldt dat Neymar het dit jaar niet nog eens laat gebeuren. De Braziliaans international zal de druk op de Qatarese eigenaren zo erg opvoeren dat zij hem wel moeten laten gaan.

Neymar vertrok in 2017 naar PSG. De club uit parijs betaalde toen 222 miljoen euro voor de aanvaller. Barca was machteloos omdat dit de afkoopsom in het contract van de Braziliaan was. Mocht het zo ver komen dat Neymar een arbitragezaak aanspant bij de FIFA, dan kunnen de Catalanen hem halen voor 180 miljoen euro.

Eerder meldde de ESPN al dat Leonardo, technisch directeur van PSG, de vraagprijs van Neymar flink naar beneden heeft geschroefd. Waar de Braziliaan vorige zomer nog 222 miljoen euro kostte, is zijn prijs nu gezakt naar 150 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.