Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar na behalen finale Copa América: 'Ik wil Argentinië in de finale'

Neymar na behalen finale Copa América: 'Ik wil Argentinië in de finale'

6 juli 2021, 09:40

Brazilië heeft de finale bereikt van de Copa América. Het gastland versloeg Peru met 1-0 in de halve finales. Lucas Paquetá zorgde voor het enige doelpunt in de tweestrijd, zijn tweede in twee wedstrijden waarin hij dit toernooi voor de 'Goddelijke Kanaries' in het veld stond.

Brazilië had in de eerste helft het beste van het spel, maar wist pas in de 35e minuut te scoren. Paquetá schoot met een zijwaartse volley binnen, na knap voorbereidend werk van Neymar. Peru drukte in de tweede helft de tegenstander terug en had langdurig balbezit, maar kwam niet tot een tegentreffer.

De Brazilianen komen zaterdag uit tegen de winnaar van de andere halve finale, tussen Argentinië en Colombia, die dinsdag wordt afgewerkt. Neymar sprak na de wedstrijd duidelijk zijn voorkeur uit voor het Argentijnse team van Lionel Messi. "Ik wil Argentinië in de finale. Ik ben nu supporter voor de Argentijnen", zei hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.