Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar moet ook wedstrijd tegen Uruguay missen

Neymar moet ook wedstrijd tegen Uruguay missen

13 nov 2020, 09:57

Neymar moet de WK-kwalificatiewedstrijd van Brazilië tegen Uruguay woensdag toch aan zich voorbij laten gaan. De 28-jarige aanvaller ondervindt nog altijd te veel hinder van een liesblessure en is volgens de medische staf niet op tijd fit.

"De blessure van Neymar vordert goed, maar hij is niet voldoende hersteld om beschikbaar te zijn voor de wedstrijd tegen Uruguay", zei teamdokter Rodrigo Lasmar over de aanvaller van Paris Saint-Germain.

Brazilië speelt in de nacht van vrijdag op zaterdag eerst tegen Venezuela en dat duel zou Neymar sowieso al missen. "We denken dat hij met een intensieve week vol behandelingen op tijd fit kan zijn voor de tweede wedstrijd", stelde Lasmar eerder hoopvol.

Neymar hield zijn blessure over aan het gewonnen Champions League-duel met Basaksehir (0-2). Paris Saint-Germain hoopte dat Neymar niet naar Zuid-Amerika zou afreizen.

Brazilië heeft de eerste twee duels in de WK-kwalificatiereeks gewonnen. De Brazilianen kunnen Argentinië, dat niet verder kwam dan 1-1 tegen Paraguay, passeren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.