Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar mist Copa América door enkelblessure

Neymar mist Copa América door enkelblessure

6 juni 2019, 10:30

Het zit Neymar niet mee. De Braziliaanse voetbalvedette die de laatste weken al veelvuldig in opspraak was, mist de Copa América. De aanvaller heeft een enkelband gescheurd in het vriendschappelijke duel met Qatar in Brasilia en is niet op tijd hersteld voor het kampioenschap van Zuid-Amerika, meldde de Braziliaanse voetbalbond.

Neymar hinkte na zeventien minuten van het veld. Bondscoach Tite vermoedde aanvankelijk geen zware blessure, maar onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat zijn sterspeler een band heeft gescheurd in zijn linkerenkel. Brazilië won overigens de oefenwedstrijd met 2-0.

Neymar was met het Braziliaanse elftal in voorbereiding op de Copa América in eigen land, die op 14 juni begint. Hij kwam afgelopen weekend negatief in het nieuws door een zedenzaak; een Braziliaanse vrouw beweert dat Neymar haar heeft verkracht. Kort daarvoor moest de aanvaller van Paris Saint-Germain zijn aanvoerdersband afstaan aan Dani Alves. Een paar weken geleden kreeg Neymar een schorsing omdat hij een toeschouwer had geslagen na de verloren Franse bekerfinale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.