Terug

Volg Vandaag Inside

'Neymar mag weg bij aanvaardbaar bod'

'Neymar mag weg bij aanvaardbaar bod'

9 juli 2019, 12:04

Neymar mag van zijn werkgever Paris Saint-Germain vertrekken als er een "aanvaardbaar bod" wordt uitgebracht. De Braziliaans superster kwam maandag niet opdagen bij de eerste training in Parijs en dat zorgde voor woede bij de clubleiding. "Neymar mag de club verlaten als er voor alle partijen een goede aanbieding komt", zegt technisch directeur Leonardo in dagblad Le Parisien.

PSG betaalde in 2017 liefst 222 miljoen euro voor Neymar.

Neymar lijkt nu een transfer te willen forceren. De Braziliaan zou graag willen terugkeren naar FC Barcelona, terwijl ook Real Madrid genoemd wordt als nieuwe club van de 27-jarige aanvaller.

Tot voor kort weigerde PSG nog mee te werken aan een transfer. "Het is duidelijk dat hij wil vertrekken", weet Leonardo. "Maar in het voetbal zeg je de ene dag het ene en de andere dag het andere. Ik weet niet wanneer Neymar weer hier is. Hij mag in ieder geval vertrekken, maar de transfer zal niet in een dag geregeld zijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.