Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar looft 'fenomeen' Mbappé

Neymar looft 'fenomeen' Mbappé

8 okt 2018, 12:09

PARIJS (ANP) - De Braziliaanse aanvaller Neymar is als duurste voetballer ter wereld dé blikvanger bij Paris Saint-Germain, maar na de competitiewedstrijd tegen Olympique Lyon stond hij in de schaduw van Kylian Mbappé. De negentienjarige Fransman vertolkte de hoofdrol in het Parc des Princes met vier doelpunten in een tijdsbestek van dertien minuten (5-0). ,,Kylian is topper, een fenomeen'', zei Neymar over zijn jonge teamgenoot.

Zelf bleef Mbappé bescheiden. ,,Het belangrijkste is dat we nu een record hebben neergezet. Negen wedstrijden gespeeld, negen gewonnen'', zei de razendsnelle aanvaller. ,,Deze wedstrijd zal ik me nog lang blijven herinneren, al had ik eigenlijk nog vaker moeten scoren.''

Paris Saint-Germain heeft na negen competitieduels de maximale score van 27 punten in de Ligue 1, een record. De ploeg van de nieuwe trainer Thomas Tuchel staat aan kop van de ranglijst nu al ver voor op de rest. ,,We hebben een nieuwe coach en een nieuwe speelwijze. We laten zien dat we veel kunnen bereiken als we alles voor elkaar over hebben'', zei Mbappé.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.