Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar in tranen na enkelblessure

Neymar in tranen na enkelblessure

24 jan 2019, 00:37

PARIJS (ANP) - Voor Neymar dreigt een gedwongen periode van rust. De Braziliaanse sterspeler van Paris Saint-Germain raakte in de bekerwedstrijd tegen Racing Strasbourg (2-0) na een uur geblesseerd aan zijn enkel. Hij kreeg er een trap tegen waarna hij zijn rechterenkel leek te verdraaien. Neymar had veel pijn en vroeg zelf om een wissel. Met tranen in zijn ogen verliet hij strompelend het veld.

PSG speelt over drie weken in de Champions League tegen Manchester United. De spelbepalende middenvelder Marco Verratti is momenteel door een enkelblessure bij PSG al uitgeschakeld. Het wegvallen van Neymar zou een zware domper zijn voor de Franse topploeg.

Paris SG versloeg Strasbourg dankzij treffers van Edinson Cavani en Angel Di Maria.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.