Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar: het is een schande

Neymar: het is een schande

7 mrt 2019, 09:43

PARIJS (ANP) - De Arabische eigenaren van Paris Saint-Germain hebben de afgelopen jaren al honderden miljoenen geïnvesteerd in hun doel om de Champions League te winnen, maar weer strandde de Franse grootmacht vroeg in het toernooi. De club uit Parijs verloor in het eigen Parc des Princes de return tegen Manchester United met 3-1. De beslissing viel in blessuretijd uit een discutabele strafschop.

,,Dit is een schande!'', schreef Neymar op Instagram. De Braziliaanse aanvaller zat vanwege een voetbreuk op de tribune in Parijs. De duurste voetballer ter wereld (222 miljoen euro) leefde intens mee en kon in de extra tijd zijn ogen niet geloven toen scheidsrechter Damir Skomina na interventie van de VAR naar de stip wees, nadat een schot van Diogo Dalot op de elleboog van Presnel Kimpembe was gekomen. ,,Ze zetten vier mensen die geen verstand van voetbal hebben daar neer om naar een herhaling in slow motion te kijken. Dit is onmogelijk! Hoe kan die jongen nou zijn hand achter zijn rug houden?''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.