Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar gelukkig in Parijs: 'Ik wil bij PSG blijven'

Neymar gelukkig in Parijs: 'Ik wil bij PSG blijven'

1 feb 2021, 10:27

Neymar voelt zich gelukkig in Parijs en wil bij Paris Saint-Germain blijven. De Braziliaanse voetbalvedette hoopt ook dat Kylian Mbappé zijn toekomst aan de club verbindt. Dat zei hij op de Franse televisie. "Ik ben blij hier. Er is wat veranderd, maar wat kan ik niet precies uitleggen. Ik voel me rustiger, heb me aangepast", aldus de aanvaller, die in 2017 voor een bedrag van 222 miljoen euro overkwam van FC Barcelona.

Spaanse media schreven al vaak dat Neymar weer terug wil naar Barcelona, maar dat is volgens de sterspeler niet het geval. "Ik wil bij PSG blijven en ik hoop dat Kylian ook blijft. Dat is natuurlijk de wens van elke PSG-supporter. Met Kylian heb ik een relatie als een broer. We spelen graag samen en willen dat PSG een geweldig team wordt."

Mbappé, die nog een contract heeft tot de zomer van 2022 bij de Franse kampioen, gaf onlangs te kennen dat hij nadenkt over zijn toekomst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.