Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar en PSG boos op Kuipers

Neymar en PSG boos op Kuipers

7 nov 2018, 10:27

PARIJS (ANP) - Paris Saint-Germain-aanvaller Neymar heeft na het 1-1-gelijkspel tegen Napoli in de Champions League zijn ongenoegen geuit over de manier waarop Björn Kuipers de wedstrijd geleid heeft. Hij kreeg bijval van teamgenoten en trainer Thomas Tuchel.

,,De scheids heeft dingen geroepen die hij nooit had mogen zeggen. Het was respectloos", zei Neymar na afloop in de mixed zone tegenover ESPN. ,,Ik wil zijn woorden niet herhalen. Maar iemand van bovenaf zou moeten ingrijpen. Op het veld wordt ons gevraagd respect te tonen in de richting van de scheidsrechters. Dan zou het andersom ook zo moeten zijn."

Tuchel was vooral ontevreden over de beslissingen van Kuipers. ,,Voorafgaand aan het doelpunt van Napoli was het buitenspel", aldus Tuchel. ,,Daarna verdienden we een penalty na een overtreding op Juan. Die beslissingen zijn lastig te accepteren. We misten een beetje geluk."

Voorzitter Nasser Al-Khelaifi deed ook zijn zegje. ,,We hebben twee punten verloren door fouten van de arbiter. We hebben snel de VAR nodig."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.