Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar en Mbappé na blessures terug in selectie PSG

Neymar en Mbappé na blessures terug in selectie PSG

20 nov 2020, 12:18

Trainer Thomas Tuchel van Paris Saint-Germain kan weer beschikken over Neymar en Kylian Mbappé. De twee steraanvallers stonden drie weken langs de kant wegens blessures. Neymar en Mbappé maken hun rentree in de wedstrijdselectie voor het duel met AS Monaco.

Neymar liep eind oktober een peesblessure in zijn bovenbeen op tijdens het gewonnen Champions Leagueduel met Basaksehir (0-2). De Braziliaanse aanvaller werd wel opgeroepen voor de nationale ploeg, maar kwam de afgelopen dagen niet in actie tijdens de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Venezuela (1-0) en Uruguay (2-0).

De Franse aanvaller Mbappé raakte ook eind oktober geblesseerd. Tijdens de 3-0-zege op Nantes liep hij een kwetsuur aan zijn hamstring op. Mbappé deed al wel weer eventjes mee met de nationale ploeg in de Nations League. De 21-jarige spits viel in tegen Zweden (4-2) en leverde een assist.

De Franse kampioen PSG speelt vrijdagavond bij Monaco en heeft dinsdag in de Champions League een thuiswedstrijd tegen RB Leipzig op het programma staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.