Terug

Volg Vandaag Inside

Newport County kegelt Middlesbrough uit FA Cup

Newport County kegelt Middlesbrough uit FA Cup

6 feb 2019, 00:07

NEWPORT (ANP) - Newport County, uitkomend in League Two, heeft in de vierde ronde van de FA Cup voor een stunt gezorgd door Middlesbrough uit te schakelen. De ploeg die op het vierde niveau van Engeland speelt, won de replay met 2-0 van de nummer 5 van het Championship (tweede niveau).

Robbie Willmott opende in de 47e minuut de score voor de nummer 14 van League Two. Op aangeven van Willmott maakte Padraig Amond er halverwege de tweede helft 2-0 van. Middlesbrough, dat in 2017 nog in de Premier League speelde, slaagde er op het drassige veld niet in aansluiting te vinden. Rajiv van La Parra speelde de tweede helft namens 'Boro'.

Eind januari werd het bij Middlesbrough 1-1. Newport kwam pas in de derde minuut van de extra tijd op gelijke hoogte. Daardoor moesten de clubs op herhaling. Newport County mag nu thuis tegen Manchester City spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.