Terug

Volg Vandaag Inside

'Newcastle United zet zijn zinnen op Marc Overmars'

'Newcastle United zet zijn zinnen op Marc Overmars'

20 okt 2021, 20:55

Marc Overmars is in beeld bij Newcastle United. Dat meldt De Telegraaf. De club, die onlangs is overgenomen door een steenrijk investeringsfonds uit Saoedi-Arabië, heeft een flink verlanglijstje en ziet directeur voetbalzaken Overmars als 'een grote kandidaat'.

Overmars heeft bij Ajax flink wat successen geboekt en dat is in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Eerder werd hij al in verband gebracht met Arsenal en FC Barcelona. Newcastle ziet Overmars als de perfecte 'sporting director', zelf wil hij nog niet reageren dat hij een van de kandidaten is.

'Kijk, op een gegeven moment wordt het simpel: of ik ga door en stop hier bij Ajax of we gaan als gezin nog een keer naar het buitenland', vertelde Overmars eerder in gesprek met Ajax Life. 'Ik heb die trein nu zes keer laten lopen. Dan komt hij ook niet snel meer, denk ik. Dat vind ik ook prima.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.