Terug

Volg Vandaag Inside

Newcastle haalt Bentaleb terug naar Premier League

Newcastle haalt Bentaleb terug naar Premier League

21 jan 2020, 16:04

De Algerijnse international Nabil Bentaleb gaat weer in de Premier League voetballen. Newcastle United huurt de 25-jarige middenvelder voor de rest van dit seizoen van Schalke 04. Bentaleb was vanwege disciplinaire redenen bij de Duitse club teruggezet naar het tweede elftal.

De Algerijn speelde tussen 2013 en 2016 in de Premier League voor Tottenham Hotspur. Bentaleb deed met Algerije mee aan het WK van 2014, waar de Afrikaanse ploeg in de achtste finales pas in de verlenging moest buigen voor de latere wereldkampioen Duitsland. Twee jaar later verruilde hij de Spurs voor Schalke 04. De Algerijn maakte negentien doelpunten in bijna honderd duels voor de Duitse ploeg.

"Nabil komt hongerig terug naar Engeland, hij wil hier laten zien wat hij waard is", zei manager Steve Bruce van Newcastle, dat op de twaalfde plaats staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.