Terug

Volg Vandaag Inside

Neville verbijsterd over gedrag Kameroen

Neville verbijsterd over gedrag Kameroen

23 juni 2019, 23:38

Bondscoach Phil Neville van het Engelse vrouwenteam was na de overwinning op Kameroen bij het WK voetbal in Frankrijk (3-0) verbijsterd over het verhitte gedrag van de tegenstander. ''Ik ben volledig en compleet beschaamd'', liet de oud-international weten. ''Ik heb niet kunnen genieten van de wedstrijd en mijn speelsters evenmin. We zijn alleen maar blij dat we de kwartfinales hebben gehaald, meer niet.''

Kameroen voelde zich diverse keren bestolen door de arbitrage. Met name het optreden van de VAR leidde tot grote boosheid bij de Afrikaanse ploeg. Door toedoen van de videoscheids werd onder meer een treffer van Engeland goedgekeurd en een doelpunt van de Afrikaanse ploeg afgekeurd. De interventies van de VAR veroorzaakten een soort oproer op het veld bij de speelsters van Kameroen. Ze schreeuwden het uit van woede en weigerden uit protest minutenlang verder te gaan met de wedstrijd.

''Ik heb dit soort taferelen nog nooit gezien op een voetbalveld. Ik ben trots op de manier waarop wij deze wedstrijd zijn doorgekomen'', verzuchtte Neville.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.