Terug

Volg Vandaag Inside

Neville en Giggs stellen hotels beschikbaar voor medisch personeel

Neville en Giggs stellen hotels beschikbaar voor medisch personeel

19 mrt 2020, 16:01

Gary Neville en Ryan Giggs dragen ook hun steentje bij in de strijd tegen het nieuwe coronavirus. De twee oud-spelers van Manchester United stellen twee hotels beschikbaar waar ze allebei mede-eigenaar van zijn. Hotel Football en The Stock Exchange, allebei in Manchester, komen vanaf vrijdag helemaal beschikbaar voor medisch personeel.

"Onze 176 bedden worden vanaf vrijdag bezet door werknemers van de National Health Service en en medische professionals", aldus Neville.

Chelsea stelde een dag eerder de kamers van het Millennium Hotel in het eigen stadion Stamford Bridge al beschikbaar voor medisch personeel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.