Terug

Volg Vandaag Inside

'Neuer gaat voor megacontract en eist 20 miljoen aan jaarsalaris'

'Neuer gaat voor megacontract en eist 20 miljoen aan jaarsalaris'

10 apr 2020, 15:29

De Duitse krant Bild weet te melden dat de contractonderhandelingen tussen Manuel Neuer en Bayern München uiterst stroef lopen. De 34-jarige doelman lijkt tot 2025 te willen blijven, maar daar staat de club negatief tegenover.

Bayern ziet liever dat Neuer tot 2023 bijtekent met een eventuele optie om nog langer samen te werken. Een ander struikelblok is het aantal wedstrijden dat Neuer kan keepen. De Duitsers haalden met Alexander Nübel een nieuwe doelman en beloofden hem dat hij in ieder geval vijftien keer in actie zou komen. Daar is Neuer niet blij mee.

Een derde punt waar de twee partijen niet uitkomen, is het salaris. Volgens Bild eist de doelman een salaris van méér dan 20 miljoen euro. Tot op heden lijkt Bayern nog niet bereid akkoord te gaan met de eisen van Neuer.

VIDEO - René schrok zich al wild bij het horen van het salaris van Wendy van Dijk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.